Over RGB Producties

In 1993 startte Rik van den Wildenberg als zelfstandige onder de naam ‘Rik van den Wildenberg Industriële fotografie & Video Support’. Ondernemersgeest, vakmanschap en jarenlange ervaring op het gebied van beeldproducties vormden de basis voor een succesvolle ontwikkeling, tot het hedendaagse bedrijf  RGB producties.

  • Rik van den Wildenberg (beeldmaker/producer)
  • Freek van Klinken (Editor)
  • Caroline van de Goor (Administratie)

Kwaliteit

We staan voor het realiseren van kwalitatieve onderscheidende beeldproducties met fotografie en video. Daarvoor beschikken we o.a. over een eigen moderne fotostudio en de meest moderne apparatuur voor het maken van opnamen en montages. RGB producties is tevens bevoegd in het vliegen met drones voor opnamen vanuit de lucht. Voor muziekproducties, animaties, graphics, voice-overs etc. werken we samen met een netwerk van specialisten.

Visie

Beeldcommunicatie is sterker dan woorden. Een beeld moet prikkelen, emoties oproepen en nieuwsgierig maken. De keuze van wat je wel en niet in beeld brengt is essentieel voor het gewenste effect. Daarvoor hebben wij onze eigen ‘kijk’ op bedrijfsprocessen, producten en situaties. Die kunnen daardoor in een ander perspectief worden gezet. Vervolgens doet de verbeelding zijn werk.

RGB producties is aangesloten bij Point-C in Waalre. Diverse bedrijven op het gebied van marketing-communicatie, vormgeving, internet, signing en visuele media.