360 graden fotografie & film

Vrijwel iedereen kent Google Street View. RGB producties voegt er nog een extra dimensie aan toe: een radiografisch bestuurbare camera die volledig 360 graden tijdens het rijden kan filmen en fotograferen. We monteren de dynamische beelden tot een interactive productie waarbij je zelf de route bepaald die je wilt gaan afleggen. Je gaat onderdeel uitmaken van de VR omgeving en met een VR bril ervaar je deze beleving helemaal fantastisch. Ook met een telefoon, tablet of laptop kun je een prachtige inkijk krijgen van de locaties en omgeving. Nog mooier is het dat alle mensen rondom jou bewegen en je bent er zelf bij.

De techniek waarmee je helemaal ‘rond’ kunt kijken is 360 graden fotografie. Dit kan eenvoudig geïntegreerd worden in je website. Je bezoekers kunnen dan interactief op je site gaan kijken. We combineren 2D filmbeelden met VR beelden waardoor er een mooie balans ontstaat.

 

Fontys Allied Health Professions

Om met name de buitenlandse studenten maar ook anderen die niet op een open dag van een opleiding aanwezig kunnen zijn een belevenis te geven van de stad en studierichting hebben we een volledige interactieve VR productie gemaakt met behulp van de RC auto en de VR 360 kamera. De mooiste beleving is er met de VR bril maar ook op je telefoon, tablet of laptop bepaal je zelf welke route je af wil leggen. De beleving wordt helemaal compleet met het geluid en de mensen om je heen, in beeld, waarbij je op unieke wijze de interactie tussen docent en student beleefd. Ook de sfeer in de gebouwen, leslokalen, kantine, studentencafé en tussen de studenten onderling maak je fantastisch mee omdat je deel uitmaakt van die omgeving. Op je route kom je studenten en docenten tegen en interviews die je kunt activeren en active buttons met extra informatie. Neem een kijkje op de website: https://360tour-fontys.nl/eindhoven-en/ en beleeft het zelf

Eindhoven-en

Fontys Campus Venlo

Ook voor de campus Fontys Venlo hebben we een interactieve VR productie gemaakt. Ook hierbij fiets een student jou door Venlo en de Fontys Campus. Complete VR beleving. Neem een kijkje op de website: https://360tour-fontys.nl/venlo-nl/ en beleef het zelf

Venlo-nl

 

 

Het PSV stadion

Mooi voorbeeld is de 360 graden opname vanaf de middenstip in het PSV stadion. Vanaf het “heilige” gras, waar alleen de spelers op mogen komen, kun je prachtig het stadion rond kijken. Er is ook een kijkpositie vanaf de zijkant van de grasmat, ter hoogte van de spelersingang.

Virtuele beleving

We hebben voor VDL Seatingsystems een film gemaakt over de vervanging van alle stadionstoelen op de tribunes. Deze 2 verschillende montages zijn nu geïntegreerd in een virtuele tour die je zelf kunt gaan maken. Dit is onderdeel van een grotere tour die nu in de maak is. Een tour die bestaat uit combinaties van 360 graden materiaal en 2D film.

 

This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.