Drone

Om onze fotografie– en filmproducties te verrijken is er sinds een paar jaar een nieuwe bedrijfstak bijgekomen: luchtfotografie en -film met behulp van drones.

Sinds 2015 is RGB Producties in het bezit van de BNUC-S kwalificatie, voor het vliegen met een drone. Onze speciaal voor fotografie en film uitgeruste drone is bij de Inspectie Lucht en transport geregistreerd en voorzien van een PH nummer.
We maken gebruik van lichtgewicht hoge resolutie camera’s. Vanaf de grond kunnen we deze uiterst precies bedienen en prachtige beelden realiseren. Onze HR drone-foto’s en -films zijn uiterst scherp en vrij van vertekening.

Dronebeelden geven een geheel nieuwe kijk op de wereld. Niet alleen in de open lucht, maar ook toepasbaar in bijvoorbeeld bedrijfshallen of kantoorgebouwen. De toepassingen zijn veel groter dan alleen het maken van een luchtopname van uw bedrijfspand!

Voorbeelden

Vanuit de lucht kun je nóg meer spelen met perspectief en 3-dimensionale beweging. De film of foto’s worden dan nóg dynamischer.