Fotografie

RGB Producties is gespecialiseerd in industriële- en reclamefotografie. We fotograferen in opdracht van bedrijven, instellingen, overheden en reclamebureaus. De onderwerpen van onze fotografie zijn zeer divers. Van food en fashion, tot machines, industriële processen, gebouwen en installaties. Daarbij werken we zowel in de eigen studio als op locatie.

We beschikken over moderne studio (led)verlichting en de mogelijkheid om camera’s op afstand te bedienen. Situaties waarbij u zich afvraagt: “hoe kan dit op beeld worden vastgelegd”, vormen voor ons altijd een uitdaging.
We zijn voor onze fotografie gewend aan het werken op bijzondere locaties, of het nu gaat om streng beveiligde fabrieken, schepen, op of langs de snelweg, of op grote hoogte. Met onze fotografie bent u verzekerd van verrassende beeldresultaten.

Fotografie is zoveel méér dan de camera hanteren. Ons oog voor compositie, verlichting en detail maakt het verschil. Daarmee brengen we producten, processen, mensen en objecten beter in beeld.