Filmproducties

Film is hét medium van nu. Op social media kanalen, zoals Facebook, LinkedIn en Twitter, bestaat de meest succesvolle content uit filmbeelden. Bewegend beeld en geluid maken een boodschap krachtiger en toegankelijker voor de doelgroep. Verhelderende animaties, bijpassende muziek en een heldere voice-over of teksten in beeld maken een filmproductie compleet.

RGB Producties maakt filmproducties die tot de verbeelding spreken. Films die de doelgroep aanspreken en een perfecte weergave vormen van een organisatie, een product of een proces. Of het nu gaat over een bedrijfsfilm, een productpresentatie of een TV-commercial: op basis van een zorgvuldig gemaakt storyboard of script komen we tot een verrassend en efficiënt resultaat.

We beschikken over een moderne opnamestudio, met greenscreen. En uiteraard werken we veel op locaties, waarbij ook onze drones ingezet kunnen worden, volledig volgens de geldende Europese regelgeving. Werkgebieden zowel in en rond Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam.

Met oog voor detail en compositie realiseren we filmbeelden die indruk maken op uw doelgroep. Indrukwekkende beelden met stijlvolle muziek, krachtige voice-over of titelteksten en verhelderende animaties.